Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اینجا هرکس به اندازه دانش تبلیغاتی و چهارچوب‌های فکری و ارزشی خود درحال تبلیغ است! منظورم از «اینجا» همین اینستاگرام است که بستر اصلی فعالیتِ طیف وسیع مزون‌های لباس پوشیده و ملزومات حجاب قرار گرفته است.

اگر دقت کرده باشید، شما هم متوجه این مسئله شده‌اید که این روز‌ها نظر مخاطبان زیادی به این نوع محصولات جلب شده است و تقاضا برای لباس پوشیده بالا رفته است و فضای خالی برای ورود مزون‌داران و طراحان زیادی فراهم است تا به تولید و عرضه محصولات پوشیده به مشتریان بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بحث تبلیغات، آشفته‌ترین حوزه در میان انبوه این مزون‌های کوچک و بزرگ است. قانون یک حرفی می‌زند، بعضی برند‌ها طبق اصولی که خودشان از مارکتینگ به دست آورده‌اند، فعالیت می‌کنند و ممکن است عده‌ای نیز به دلیل صرفه مالی از همان شیوه تقلید کنند. یعنی ما با مسئله‌ای رو به رو می‌شویم که از یک طرف طبق قانون، استفاده از مدل زنده ممنوع اعلام می‌شود که عملا کارایی ندارد و از طرفی برند‌های پر مخاطب عرصه حجاب هم، علاوه بر اینکه از روی آن به راحتی رد می‌شوند، پایشان را از خط قرمز‌ها نیز فراتر می‌گذارند!

وقتی هم می‌گوییم خطوط قرمز، منظورمان همان فراتر رفتن از رفتار‌های معمول اجتماعی و نادیده گرفتن حیا در کنار تبلیغ حجاب استایل و لباس پوشیده‌است.. به طوری که انگار بدون در نظر گرفتن رفتار‌ها و حرکاتی مغایر با حیا در تهیه عکس‌ها و کلیپ‌های تبلیغاتی، نمی‌توان به تبلیغ لباس پرداخت.

اما در این بین گروهی از تولیدکنندگان لباس پوشیده هستند که سعی می‌کنند در میان اصول تعریف نشده تبلیغات از سوی نهاد متولی آن، آنچه به ارزش‌ها و عقایدشان نزدیک‌تر است را انتخاب کنند؛ و به همین منظور به گفتگو با مزون‌هایی پرداختیم که در این فضا تبلیغات بهتری ارائه می‌دهند و مخاطبان نیز همراهی می‌کنند..

گفتگو را از اینجا شروع کردیم که به طور کلی دیدگاه این فعالان حوزه مد و لباس را درباره مدلینگ اسلامی بدانیم..

آسیه دریس سلمانی، مدیریت مزون شکرانه، که به همراه گروه ۱۰ نفره خود، برای تهیه و تولید محصولات تلاش می‌کنند، دیدگاه خود را نسبت به استفاده از مدلینگ اسلامی در تبلیغات به این صورت بیان می‌کند: «با توجه به اینکه جامعه امروزی مدام در حال پیشرفت و بروز شدن است، روش‌های تبلیغاتی هم قطعا باید متناسب با نیاز‌های جامعه تغییر کند. استفاده از مدلینگ در چارچوب اصول اسلامی می‌تواند بسیار مفید و تشویق کننده باشد.»

در ادامه زهرا حسن زاد و زهرا کرانپایه که مدیریت مزون مشکات را به عهده دارند و در گروه پنج نفره مشکات به تولید و عرضه لباس‌های پوشیده می‌پردازند، بیان می‌کنند که شکی نیست که وجود مدلینگ تاثیر بسیار زیادی در دیدگاه مخاطب دارد، اما چگونگی و کیفیت مدل مورد نظر از حساسیت‌های زیادی برخوردار است. مراقبت و دقت نظر به اینکه فرد استفاده شده به عنوان مدل حالت ابزاری پیدا نکند و اهداف و اعتقادات تولیدکننده دست خوش تغییر نشود بسیار همیت دارد.

 

دمی با فعالان عرصه مد و لباس / مزون‌داران و دغدغه حیا در تبلیغات!


در واقع با وجود اینکه درمیان فعالان عرصه مد و لباس، هستند کسانی که در خصوص اصول مدلینگ اطلاع زیادی ندارند، اما آنچه بسیاری از آن‌ها در آن همصدا هستند، این است که مدلینگ باید در چهارچوب‌های فرهنگی و ارزشی هر کشوری تعریف شود تا سودمند باشد.

بیشتر بخوانید

سایه سنگین مالکیت فکری بر سر مد و لباس / کپی‌کاران، صنعت پوشاک را به تاراج برده‌اند؟

مدلینگ اسلامی با رنگ و بویی از حیا!

با توجه به دغدغه‌ای که درخصوص سامان داشتن مدلینگ درمیان جمع وجود داشت، آنچه در ادامه بیشتر درباره آن صحبت کردیم این بود که از نگاه این صاحبان کسب و کار وجود چه چهارچوب‌هایی برای مدلینگ اسلامی الزامی به نظر می‌رسد..

سلمانی در این خصوص بیان کرد: «حجاب پوششی، حجاب آرایشی، حجاب رفتاری باید در این شیوه تبلیغات رعایت شود و در کل باید استفاده از مدل طوری باشد که توجه‌ها به سمت محصول باشد نه مدل.»

در ادامه حسن زاد افزود: «عدم وجود هرگونه آرایش چهره، رفتاری سنگین و کنترل شده در تهیه ویدئو‌ها از نکاتی است که باید رعایت شود، چرا که هدف از این تبلیغات چیز دیگری ا‌ست.»

همچنین عارفه سلمان زاده، مدیریت مزون نهال حجاب، که با وجود همکارانش در یک گروه سه نفره تلاش می‌کنند، ادامه داد: «از نظر شخصی، من خیلی موافق این نیستم که خیلی برای زیبایی چهره مانور بدهم. در کل روی آرایش صورت یا نما دادن اندام خیلی موافق نیستم و به حد و حدود همان حجاب که در دین اسلام است-پوشیده بودن مچ دست، بدن و برجستگی‌ها و گردی صورت- پایبند هستم.»

 

دمی با فعالان عرصه مد و لباس / مزون‌داران و دغدغه حیا در تبلیغات!


با توجه به تجربه ملموس این افراد در رعایت نکات اخلاقی و اعتقادی در اجرای تبلیغات، درباره واکنش مخاطبان به این نوع تبلیغات بیشتر صحبت کردیم و جواب‌ها نشان می‌دادند که مخاطبان نیز با عبور نکردن از خط قرمز‌های اعتقادی همراهی می‌کنند..

در اینباره سلمان زاده از سبک تبلیغات خود و واکنش مخاطبان چنین می‌گوید: «ما در تبلیغات چهره را می‌پوشانیم و دلیل و منطق برای پوشاندن چهره این است که ما صرفا می‌خواهیم محصول‌مان را معرفی کنیم، یعنی چه عبایا باشد و چه روسری، در قالب تن مدل باشد که مشتری بتواند تنخور کار را ببیند و انتخاب راحتی داشته باشد. من تقریبا بازخورد‌های مثبتی از فالور‌ها گرفته‌ام، ۹۹ درصد بازخورد‌ها مثبت بوده است، از این جهت که نخواستیم صرفا با آرایش و چهره‌های جذاب پیج را بالا ببریم تا تاثیری در فروش داشته باشد. اکثرا استقبال شده و شاید یک مورد بوده که می‌گفتند اگر چهره مدل معلوم بود جذاب‌تر می‌شد. اکثریت از این نوع استقبال و تشویق کردند.»

مدیریت مزون شکرانه نیز که تبلیغات متفاوتی نسبت به سایر مزون‌ها دارد، بیان می‌کند: «با توجه به شرایط، امکانات و دغدغه‌هایی که داریم بعد از مشورت با گروه، سبکی از مدلینگ را انتخاب کردیم که قطعا دائمی نیست و با توجه به شرایط و زمان متغیر خواهد بود. اما همچنان در همان چهارچوب و اصول اسلامی باقی خواهد ماند. استفاده از این سبک در ابتدای کار با جبهه‌گیری‌هایی مواجه شد، اما بعد اکثرا موافق این سبک مدلینگ بودند و بسیار استقبال کردند. در این بین درخواست‌هایی برای استفاده از مدلینگ بازتر هم بوده است.»

 

دمی با فعالان عرصه مد و لباس / مزون‌داران و دغدغه حیا در تبلیغات!


حسن زاد نیز اضافه می‌کند که برای مزون مشکات اینکه در تبلیغات، شئونات اسلامی حفظ شود و نگاه ابزاری به شخصیت زن ترویج نیابد، اهمیت دارد و مورد توجه گروه است و مخاطبان تا به حال همراه با سبک تبلیغات آن‌ها بوده‌اند.

جای خالی ضوابطی برای تبلیغات

آنچه تا اینجا از زبان فعالان حوزه مد و لباس شنیدیم، نشان از دغدغه شخصی خود آنان برای انجام تبلیغاتی بود که در چهارچوب اسلامی قرار گرفته باشد و از هدف آن‌ها که ارائه درست و بدون تبرج محصولشان است، فاصله نگرفته باشد. اما وقتی حرف از نظارت بر تبلیغات می‌زنیم و اینکه آیا کارگروه ساماندهی مد و لباس ضوابطی را برای تبلیغات به مزون‌ها ارائه می‌کند یا خیر؟ در درجه اول پاسخ می‌گیریم که آشنایی با این کارگروه ندارند! و در ادامه آن، حسن زاد و کرانپایه، بیان می‌کنند: «با این کارگروه در ارتباط نیستیم، اما تبلیغات مزون‌های مختلف نشان دهنده کوتاهی در تعیین ضوابط است.»

با توجه به این موضوع، خواستیم که دیدگاه این تولیدکنندگان لباس پوشیده و ملزومات حجاب را در خصوص فضای کلی حاکم بر تبلیغات مزون‌های حجاب بیشتر بدانیم..

سلمان زاده بیان می‌کند: «در زمینه فروش محصولات حجاب پیج‌های متفاوتی وجود دارند. یک سری پیج‌ها را می‌بینیم که واقعا فروش کارشان و تنخور آن خیلی برای‌شان اهمیت دارد، ولی یک سری هم دیده شده اند که تبرج هم برای‌شان اهمیت داشته است. هر دو طیف در حرفه ما در مقوله حجاب وجود دارند، ولی خواسته ما قلبا این بوده است که تنخور کار مشخص باشد نه اینکه صرفا مانوری روی مدل داده باشیم.»

همچنین مزون مشکات در اینباره میی‌گوید: «بسیاری از مزون‌ها نکات اسلامی مربوط به این زمینه را نادیده گرفته‌اند و تبلیغات را بهانه و توجیه اقدامات خود قرار می‌دهند.»

ذائقه سازی برای سبک تبلیغات بهتر

در این فضای باز تبلیغاتی که به گفته سلمانی «شیوه تبلیغات هرکس متفاوت است و هر شخص هدف خاص خودش را دارد و با توجه به دغدغه و دیدگاه خودش عمل می‌کند» سوالی مطرح کردیم که آیا ذائقه مخاطبانی که به این شیوه تبلیغات بی چهارچوب خو گرفته‌است قابلیت اصلاح و بهتر شدن را دارد؟

سلمانی پاسخ داد: «قطعا ذائقه مخاطب قابل تغییراست. مخاطبین همیشه از خلاقیت و کیفیت استقبال می‌کنند و تبلیغات در جامعه کنونی بسیار بسیار جای پیشرفت و بهتر شدن دارد.»

و این شاید نشان دهنده کم‌کاری‌ها و غفلت از تاثیرات تبلیغات حوزه مد و لباس است که باعث شده تا کنون به صورت جدی به آن فکر نشود و شاهد این بی‌سامانی در تبلیغات باشیم.

مدل‌ها بخشی از شخصیت مزون‌ها

در پایان، درباره یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های انتخاب مدل، با صاحبان مزون گفتگویی کردیم. درباره اینکه چه میزان شخصیت، رفتار و نوع پوشش یک مدل خارج از فضای تبلیغاتی مزون باید مورد توجه قرار گیرد، ضمن بیان این نکته از جانب مدیریت مزون مشکات که قطعا کسی که خودش و باورهایش شبیه به ابعاد مورد نظر برای تبلیغ است، تاثیر بیشتر و اثرگذاری مثبت‌تری خواهد داشت، سلمانی نیز افزود: «استفاده از مدل برای تبلیغ محصول اسلامی از حساسیت خاص خودش برخوردار است. از آنجایی که مدل یک مزون حجاب، صاحب بخشی از شخصیت آن مزون می‌شود و مخاطب با دیدن مدل در جای دیگر، آن مزون برایش تداعی می‌شود برای همین به نظر بنده در انتخاب مدل باید شخصیت و رفتار اجتماعی آن مدل در واقعیت هم در نظر گرفته شود.»

منبع:خبرگزاری دانشجو

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدلینگ در فضای مجازی مدلینگ اسلامی حجاب استفاده از مدل مدلینگ اسلامی لباس پوشیده برای تبلیغ مزون ها حسن زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: حل گره‌های ترافیکی شهرکرد یکی از دغدغه‌های شورای ششم است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، با بیان این‌که شورا نهادی مردمی و مستقل است که بر اساس اصل هفتم قانون اساسی وظیفه تصمیم‌گیری و اداره امور محلی را بر عهده دارد، اظهار کرد: در طول ۳۳ ماهی که از آغاز کار شورای ششم شهرکرد می‌گذرد، تعداد ۲۷۰ جلسه علنی و غیرعلنی شورای شهر تشکیل شده و بیش از ۱۲۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات شهروندان از تصویب بودجه و بهای خدمات، تعرفه و نرخ ناوگان حمل‌ونقل گرفته تا مصوبات شهرداری، شهروندان، پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری به تصویب رسیده است.

وی افزود: هفت کمیسیون تخصصی در شورای شهر شهرکرد وجود دارد که شامل کمیسیون حقوقی و نظارت، کمیسیون شهرسازی، حمل‌ونقل و ترافیک، کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی ایثارگران و بانوان، کمیسیون املاک و امور اداری، کمیسیون خدمات شهری، فضای‏‬ سبز و بهداشت عمومی، کمیسیون بودجه، مالی و برنامه‌ریزی، کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری، کمیسیون عمران و امور زیربنایی هستند تا به امروز هر کمیسیون بیش از ۶۰ جلسه با افراد متخصص، فرهیخته و صاحب نظر تشکیل داده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: در عمر دوره ششم تاکنون به بیش از هفت هزار نامه واصله به شورا و بیش از شش هزار نامه پاسخ داده شده است، همچنین حضور در بیش از هزار جلسه خارج از مجموعه شورای اسلامی شهر، دیدارهای مردمی و بازدید و نظارت بر پروژه‌ها در این مدت صورت گرفته است.

حیدری گفت: هر هفته یکی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برای پاسخگویی به اعضای شورای اسلامی شهرکرد در خصوص مشکلات شهروندان در جلسات علنی شورا حضور پیدا می‌کند.

آغاز نهضت آسفالت در شهرکرد

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته توسط شورای ششم تصریح کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام به ویژه بازگشایی کمربندی جنوب، جاده نمایشگاه از میدان دفاع مقدس تا کمربندی شمالی، ادامه بلوار فرهنگ و بلوار کاشانی شرقی، انجام پیاده‌روسازی و سنگ فرش و جداول، تعیین تکلیف و پرداخت بخش عمده بدهی‌های شهرداری، پیگیری و تصویب مصوبات توسعه و تقویت فضای سبز و امکانات تفریحی و گردشگری از جمله پیگیری‌هایی است که در شورای ششم صورت گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: تقویت سرمایه‌گذاری و پیشرفت چشمگیر مشارکت و همراهی مردم و بخش خصوصی می‌توان از جمله اقدامات مهم این دوره شورای دانست.

حیدری اضافه کرد: بودجه شهرداری شهرکرد و ۹ سازمان تابعه در سه سال اخیر با رشد ۴۰ درصدی همراه بوده و بودجه عمرانی نسبت به هزینه‌های جاری افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه امیدآفرینی بین شهروندان و توجه به پتانسیل‌های موجود در شهرکرد باید با تسریع در روند توسعه و آبادانی صورت بگیرد، ادامه داد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خرید بیش از ۳۵ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی و رفاه شهروندان، خرید ماشین‌آلات عمرانی و خدمات شهری، خرید دستگاه تولید قطعات بتنی و پیگیری برای دریافت قیر دولتی به میزان قابل توجه و شکستن طلسم چند ساله و آغاز نهضت آسفالت را می‌توان از اقدامات امیدآفرین شورای ششم نام برد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: تصویب فروش برج دوقلو بعد از چندین سال، پیگیری برگشت تعدادی از املاک با ارزش شهرداری از تصرف برخی ادارات مانند خانه‌های سازمانی روبه‌روی حسینیه اعظم از اقدامات مهمی بود که صورت پذیرفت.

حیدری گفت: ترافیک از دغدغه‌های مهم شهرکرد به‌ویژه در بخش مرکزی شهر است و شهرداری توجه ویژه‌ای برای حل این معضل شهری دارد، استفاده و توجه به حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای حل معضل ترافیک در شهرکرد است و در این راستا نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرکرد در دستور کار شهرداری قرار دارد، پیگیری و تصویب مشاور طرح ترافیک به منظور ارائه راهکارهای ترافیکی شهر و پیگیری و تلاش برای اجرای کمربند جنوبی شهر بعد از گذشت چندین سال هم در این راستا صورت گرفت.

کاهش بروکراسی اداری در شهرداری شهرکرد

وی ادامه داد: تصمیم جدی شورای شهر برای باز کردن گره‌های ترافیکی شهرکرد با اشاره به ضرورت اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری، در شورای دوره پنجم و توافقات با قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) در راستای اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیرهمسطح درون‌شهری در شهرکرد انجام و مطالعات پیشنهادی غیر هم‌سطح میدان معلم، تقاطع غیر هم‌سطح خیابان‌های آیت‌الله طالقانی به آیت‌الله کاشانی، اتصال غیر هم‌سطح خیابان بوعلی سینا جنوبی به کمربندی شهید حسینعلی ترکی آغاز شد، اما امروز باید اجرای پروژه را عملیاتی شود و واحد مدیریت ترافیک شهرداری هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل طرح مطالعاتی دو پروژه تقاطع‌های غیر همسطح درون‌شهری بر اساس اولویت انجام و در اسرع وقت مصوبات شورای ترافیک استان و شهرستان را اخذ کند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، افزود: تکمیل طرح‌های اولویت‌دار و انجام مطالبات مردم برای مدیریت شهری ضروری است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر همسطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

حیدری گفت: پروژه انتقال پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرکرد جهت تأمین آب صنعت و فضای سبز به‌طور مشترک توسط شرکت شهرک‌های صنعتی و شهرداری شهرکرد انجام شود. این خط لوله برای شهرداری ۱۵۰ لیتر بر ثانیه و برای شرکت شهرک‌های صنعتی ۱۷۰ لیتر در ثانیه ظرفیت پیش‌بینی شده است.

وی با بیان این‌که روزانه مسافران زیادی از منطقه جنوب‌شرقی شهرکرد در نقاط مختلف شهر تردد می‌کنند، افزود: این منطقه هنوز پایانه مسافربری مناسبی برای مسافران ندارد و احداث پایانه مسافربری جنوب شرقی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، با اشاره به چابک‌سازی شهرداری شهرکرد در دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد، خاطر نشان کرد: واگذاری اختیارات کامل به مدیران مناطق دوگانه و سازمان‌های وابسته برای چابک‌سازی سیستم مدیریت شهری و کاهش بروکراسی اداری که لازمه آن در ابتدا مستقل‌سازی مناطق یک و دو شهرداری و سازمان‌های وابسته بود، در این دوره شورای صورت گرفت.

وی با بیان اینکه شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد شناخته می‌شود، تصریح کرد: طرح هر خانه یک کارگاه تولید صنایع‌دستی در شهرکرد اجرایی می‌شود، قول این وعده را از معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گرفته شده و در شهرکرد به صورت آزمایشی اجرایی می‌شود.

کد خبر 748045

دیگر خبرها

  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • (تصاویر) رخ‌نمایی سونگ هه کیو در دنیای مدلینگ
  • بازداشت سرایدار خیانتکار یک مزون در شمال تهران
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • عصبانیت دشمن از درخشش بانوان باحجاب ایرانی در عرصه‌های مختلف
  • تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!