Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقشه حساب شده یک قاچاقچی بزرگ مواد مخدر برزیلی برای فرار از زندان با پوشیدن یک ماسک سیلیکونی دخترانه، کلاه گیس بلند و لباس‌های زنانه با تیزبینی نگهبانان زندان که قبل از خروج از در زندان او را متوقف کردند ناکام ماند.

به گزارش شریان نیوز،  کلائووینو داسیلوا، ۴۲ ساله، بعدازظهر روز شنبه سعی داشت با نقشه‌ای که از پیش برای آن برنامه ریزی کرده بود از بخش گابریل فریرا کاستیلو در زندان فوق امنیتی گریچینو در منطقه غربی ریودوژانیرو فرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با این ظاهر جدید سعی کرده بود خود را جای دختر خود جا بزند، اما عصبی بودن و شیوه راه رفتن ناشیانه اش به عنوان یک زن باعث شد که نتواند نقشه اش را عملی کند.

این قاچاقچی شناخته شده مواد مخدر که به خاطر قامت کوتاهش با نام بیکسینیو (Baixinho) به معنای کوتوله یا کوتاه قامت نیز شناخته می‌شود، بعد از دستگیری و ناموفق بودن در فرار از زندان به اتاق تفتیش برده شده و مجبور شد لباس هایش را بیرون بیاورد.

سخنگوی اداره زندان‌های ریودوژانیرو در این باره چنین گفته است: «کلائووینو یک تی شرت صورتی پوشیده بود، مو‌های تیره بلند، شلوار جین تنگ، صندل‌های سفید، یک کت و عینک پوشیده بود، اما هر چند که صورت یک دختر را داشت مانند یک زن راه نمی‌رفت.  افسران به ظاهر او مشکوک شدند، به ویژه اینکه او در میان هفت زنی قرار داشت که در حال ترک زندان بودند و به نظر می‌رسید که عمداً او را در وسط خود قرار داده اند تا مانع از این شوند که به طور واضح بتوانیم او را ببینیم».

ویدیویی که توسط پرسنل زندان ضبط شده نشان می‌دهد که آن‌ها عینک و کلاه گیس مرد مذکور را بر می‌دارند در حالی که او بدون حرکت دست هایش را پشت کمرش گذاشته است. ظاهر جوان او قابل قبول به نظر می‌رسد، اما عدم تکان خوردن عضلات دهان و صورت او هنگام پاسخ دادن به درخواست ماموران برای بیرون آوردن لباس هایش نشان می‌دهد که صورت او طبیعی نیست.

او با صدایی گنگ از پشت ماسکش می‌گوید: «نباید مجبورم کنید همه لباس هایم را دربیاورم». یکی از ماموران در پاسخ به این سخن قاچاقچی که هنوز در نقشش حضور دارد چنین می‌گوید: «الان وقت شلوغ کاری نیست. لباس هایت را دربیاور. انیجا هیچ کسی کاری با تو نخواهد کرد».

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: پیامدهای توسعه شهرنشینی از دهه ۵۰ به بعد گریبان طرشت زیبا را هم گرفت و طولی نکشید که باغ‌های انبوه این گستره نیز یک به یک جای خود را به خانه‌ها و خیابان‌ها دادند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اگرچه طرشت با روزگار طلایی خود فاصله بسیار دارد، اما هنوز هم این محله با باغ‌هایش شناخته می‌شود و هنوز هم کوچه‌باغ‌هایی با دیوارهای کاهگلی دارد که موسفیدان محله را با خود به روزگار گذشته طرشت می‌برد. رضا طرشتی‌نژاد، یکی از اهالی قدیمی طرشت، در این‌باره می‌گوید: «اکنون از باغ‌های طرشت ۵۱ قطعه باقی مانده، اما روزگاری شمار باغ‌های طرشت چند ده برابر این تعداد بود که با ۵ قنات پرآب و همیشه جاری این آبادی معیشت ساکنان قدیمی طرشت را تامین می‌کرد. از این تعداد اما شمار زیادی از باغ‌های طرشت در اثر توسعه شهرنشینی، توسعه ساخت‌وسازها در اراضی بالادست و تغییر مسیر قنات‌ها سرنوشتی جز نابوی و تغییر کاربری نداشتند.»

با وجود این، هنوز در طرشت می‌شود از باغ‌های باقی‌مانده از دوران گذشته آبادی سراغ گرفت. اگرچه ضلع شمالی بلوار شهید رسول چوبتراش که روزگاری مملو از باغ‌های سرسبز بود اکنون در سیطره آپارتمان‌ها قرار دارد، اما در ضلع جنوب و شمال‌شرقی این بلوار باغ‌های قدیمی طرشت باقی مانده‌اند.

طرشتی‌نژاد می‌گوید: «نام این محدوده در گذشته «کوچه‌باغ» بود. محلی مملو از باغ‌های میوه؛ از باغ توت و انار تا انجیر و گاهی هم خرمالو که خانه‌های گلی و قدیمی طرشت در دل آنها قرار داشت. چند باغ قدیمی و معروف طرشت نیز در محدوده کوچه باغ قرار داشتند؛ از جمله باغ حاج عبدالله، قاسم سالار، حاج رحمت حسین‌مردی و...که اکنون برخی از آنها از میان رفته و تعداد اندکی که باقی مانده‌اند برای اهالی قدیمی طرشت یادآور خاطرات کوچه‌باغ‌اند.»

معیشت ساکنان قدیمی طرشت نیز با باغداری و فروش میوه‌های مرغوب آبادی در محدوده معروف به سه راه طرشت گره خورده بود. طرشت علاوه بر میوه‌های خرمالو، انجیر، شاتوت و گردو، توتستان‌های بزرگی داشت که از آن توتستان‌ها انگشت‌شمار باقی مانده است. طرشتی‌نژاد می‌گوید: «توت‌ها و میوه‌های مرغوب طرشت، علاوه بر تهران، به شمال کشور نیز فرستاده می‌شد و تهرانی‌ها نیز برای خرید میوه به طرشت مراجعه می‌کردند. اکنون نیز فروش توت در حاشیه خیابان تیموری یادگاری از همان دوران است که توتستان‌های وسیع آبادی معیشت بسیاری از باغداران و کارگران را تامین می‌کرد.»

طرشتی‌نژاد درباره دیگر باغ‌های معروف طرشت می‌گوید: «از دیگر باغ‌های معروف طرشت می‌شود به باغ وقفی که توت و گرد و انار داشت اشاره کرد و یا از باغ ‌کاجی که اکنون نیز وجود دارد و کوچه‌ای به همین نام در طرشت داریم.»

کد خبر 846639 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی محله هویت شهری همشهری محله باغ و باغبانی

دیگر خبرها

  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • توضیح تصویری ژابی آلونسو درباره نقش‌هایش در تیم‌های مورینیو و گواردیولا / فیلم
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • بورل: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • اینتر ۲ - ۰ تورینو/ قهرمان به پیروزی‌هایش ادامه می‌دهد + فیلم
  • فرار بیش از ۱۰۰ زندانی در نیجریه
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • پلیس در تعقیب همدست ال چاپو | سلطان مواد مخدر اکوادور چه کسی است؟
  • لکه‌های سفید روی ناخن‌ها چه معنایی دارند؟