Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت:دولت متعلق به همه مردم است و ما از نظرات مردم آگاه هستیم، اما می‌دانیم که عده‌ای لباس نقد پوشیدند و هیچگاه در کنار دولت و ملت نبودند پس آنهایی که امروز گفته‌اند ما پشیمان هستیم باید از آنان پرسید که چه زمانی رای دادند که امروز پشیمان شدند.

به گزارش ایمنا، محمدباقر نوبخت صبح امروز در نشست خبری خود با اهالی رسانه، با اشاره به شکل‌گیری کمپین «ما پشیمان هستیم» در فضای مجازی،گفت: اوضاع به این صورت که در فضای مجازی جلوه داده می‌شود، نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم هنوز دولت را دوست دارند و اگر عده‌ای عنوان می‌کنند که پشیمان هستند به نظر می‌رسد باید از آنان پرسید که شما کی رای دادید؟ شاید خیلی از آنان جزو کسانی نباشند که رای داده بودند.

سخنگوی دولت افزود: دولت متعلق به همه مردم است و ما از نظرات مردم آگاه هستیم، اما می‌دانیم که عده‌ای لباس نقد پوشیدند و هیچگاه در کنار دولت و ملت نبودند پس آنهایی که امروز گفته‌اند ما پشیمان هستیم باید از آنان پرسید که چه زمانی رای دادند که امروز پشیمان شدند.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه اموالی که در دست دولت است اموال پدری ما نیست، اظهار کرد: شاید اموالی که امروز در دست ماست در دولت‌های قبلی اموال پدری بود اما ما چنین دیدگاهی نداریم و دولت خودش را موظف می‌داند از حقوق مردم صیانت کند. ما با مردم لج نمی‌کنیم و خودمان را عقل کل نمی‌دانیم و با رویکردهای پوپولیستی پاسخ مردم را نمی‌دهیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره علت افزایش عوارض خروج از کشور، بیان کرد: در کشورهای دیگر کسی ارز جابجا نمی‌کند چرا که همه کارت دارند، اما در کشور ما هفت میلیارد دلار ارز خرج می‌شود. ما که نفت را نمی‌دهیم و با چمدان پول را تحویل نمی‌گیریم. پس اگر عده‌ای شبانه به کشورهای همسایه سفر می‌کنند، با چمدان پر از قاچاق کالا باز می‌گردند و از سویی ما می‌گوییم  تولید داخلی رونق پیدا کند، اما باید گفت که آیا با این روش‌ها می‌شود تولید داخلی را رونق داد؟

نوبخت تصریح کرد: ما نفس این سفرها را نفی نمی‌کنیم، اما باید زندگی کارگران را هم در نظر بگیریم چرا که بازار از کالاهای قاچاق پر شده است و البته در خصوص قانون افزایش عوارض خروج از کشور استثناهایی هم از قبیل دانشجویان و برخی دیگر از افراد وجود دارد.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آمادگی دولت برای رسیدگی به حوادث طبیعی، اظهار کرد: خودتان شاهد هستید که در مورد اتفاقی که در نزدیکی تهران رخ داد با وجود تلاش‌هایی که دولت انجام داد چقدر فضاسازی شد و مردم را ناامید کردند، اما دولت فضای بازی را ایجاد کرده است و ما از طبقه روشنفکر می‌خواهیم به دولت در اطلاع‌رسانی دقیق کمک کند.

وی با اشاره به درخواست رییس‌جمهور مبنی بر زیر نظر گرفتن نهادها در زمینه اختصاص بودجه، گفت: ما ۱۵۹ نهاد غیردولتی داشتیم که از بودجه دولت استفاده می‌کردند و این بودجه شاید در اختیار رسانه‌هایی قرار می‌گرفت که علیه دولت تیتر می‌زدند، اما ما باید به این ۱۵۹ نهاد کمک کنیم و در بودجه سال ۹۷ قرار است بودجه را بر اساس عملکرد این نهادها به آنان تخصیص دهیم.

نوبخت در واکنش به سخنان سخنگوی قوه قضاییه مبنی بر اینکه دولت خودش متقاضی امر شنود است، اظهار کرد: دستگاهی که باید درباره چنین چیزی سخن بگوید وزارت اطلاعات است و من انتظار دارم وزیر اطلاعات درباره این موضوع پاسخ روشنی بدهد و البته همه شما می‌دانید که این دولت به دنبال اینکه یک شهروند چه صحبتی می‌کند، نیست، چرا که ما به حقوق شهروندان احترام می‌گذاریم اما باز هم از وزیر اطلاعات درخواست می‌کنم که درباره این موضوع توضیح دهد.

سخنگوی دولت با اشاره به بودجه‌ای که دولت به حوزه‌های علمیه اختصاص می‌دهد، گفت: در اینکه طلاب با حداقل‌ها در حال کسب معارف و علوم دینی هستند تردیدی نیست و اینکه دولت پول اینها را قطع کند نیز فعلا در نظام تصمیم‌گیری ما قرار ندارد البته که بخشی از وجوهات طلاب نیز از سایر منابع تامین می‌شود.

وی ادامه داد: نفس کمک کردن به این مراکز علمی قابل زیر سوال بردن نیست، اما اینکه دولت بیشتر از این به آنان کمک کند هم میسر نیست و باید نظارتی از سوی دولت وجود داشته باشد که هزینه‌کردها مشخص شود و آنان نیز پاسخگو باشند.

نوبخت در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا در ماه‌های اخیر شاهد برگزاری دیدارهای متعدد با مهدی کروبی بوده‌ایم، اما دیداری با میرحسین موسوی انجام نشده است، اظهار کرد: در این زمینه دبیر شورای عالی امنیت ملی یا سخنگوی تعیین شده آن باید اطلاع‌رسانی کند، اما من می‌گویم که درباره هر سه نفر از محصوران این تصمیم گرفته شده و خودم نیز تصور می‌کردم که برای هر سه نفر آنان دیدارها انجام شود، اما پیگیری‌های لازم را انجام خواهم داد.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره مشکلات ایران و عربستان، گفت: ما مشکل‌مان با مردم و کشور عربستان نیست، بلکه با سیاست‌های غیرانسانی در عربستان مخالف هستیم و آنچه که در چارچوب عرف دیپلماتیک بتوانیم انجام دهیم، انجام می‌دهیم چرا که مردان دیپلماتیک شجاعی داریم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه لیستی از مدیران یارانه‌بگیر با حقوق نزدیک به ۱۷ میلیون تومان به دولت اعلام شده است، بیان کرد: بله، آقای عادل آذر لیست این افراد را اعلام کرده و تصمیم گرفتیم این افراد از لیست یارانه‌بگیران حذف شوند؛ چرا که برخی از افراد با حقوقی که شایسته دریافت یارانه نبودند، یارانه می‌گرفتند که البته تعداد زیادی هم نبودند اما با همان تعداد هم  برخورد خواهد شد. من از اینکه فردی با این شرایط همان ۴۵ هزار تومان را دریافت می‌کرده است بدم آمد و آنان ملزم هستند یارانه‌ای را که تاکنون گرفته‌اند باز پس دهند.

نوبخت همچنین با بیان اینکه هنوز کار اسکان موقت زلزله زدگان کرمانشاه به پایان نرسیده  است، گفت: در عین حال بخش قابل توجهی از آنان اسکان داده شده‌اند و دولت از نظر منابع مالی برای این امر، هیچ مشکلی ندارد و همه منابع مورد نیاز را تامین کرده و می‌کند، مخصوصا که اگر در کنار بنیاد مسکن، پیمانکار دیگری هم با ما همکاری کند، استقبال می‌کنیم و در هر صورت ظرف هفته های آینده مسئله اسکان موقت را تکمیل خواهیم کرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات دولت برای آمادگی در برابر زلزله احتمالی در تهران گفت: ما جلساتی با شهردار تهران در این زمینه داشته ایم و برنامه ریزی هایی برای آینده و رخدادهای احتمالی انجام دادیم که در این زمینه به موضوع آموزش مردم برای واکنش در برابر زلزله هم توجه کرده‌ایم.

منبع: ایسنا

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از رویکرد‌ها و اهداف اصلی دولت سیزدهم از زمانی که ارز ترجیحی حذف شد تمرکز بر روی نحوه تامین سبد غذایی مردم و به خصوص اقشار ضعیف جامعه بود تا فشاری در زمینه تامین نیاز‌های غذایی و خوراکی بر مردم وارد نشود.

بدنه اقتصادی دولت سیزدهم با یک تدبیر و خرد جمعی طرح کالابرگ الکترونیکی را طراحی و اجرایی کرد تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهک‌های پایین جامعه در جهت تامین نیاز‌های غذایی وارد شود.

در این طرح جامع و البته هوشمندانه دولت سعی کرد تا از طریق یارانه‌ها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تامین کند از این رو با اختصاص این طرح به دهک‌های مختلف جامعه شیوه جدیدی را در تامین نیاز‌های غذایی مردم ابداع کرد.

در طرح کالابرگ الکترونیکی برای همه یارانه‌بگیران اعتبار کالابرگ الکترون یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود که افراد می‌توانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند.

طبق اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی ۷ دهک از افراد جامعه تحت پوشش قرار دارند و هدف دولت از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهک‌های کم‌درآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذی‌ها مشکلی پیدا نکند.

گفتنی است طبق آمار‌ها و گزارش‌های منتشر شده مسئولان دولتی و تیم اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی نمره قابل قبولی را از مردم در جهت اجرای این طرح کسب کرده است روندی که زمزمه‌های ادامه این طرح را قوت می‌بخشد در حالیکه که دولتمردان هنوز درباره این موضوع اظهارنظر شفاف و صریح نداشتند.

بدون شک تامین سبد غذایی مردم به خصوص اقشار کم‌درآمد و ضعیف یکی از مهم‌ترین اهداف تمامی دولت‌ها در کشور‌های مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران است که این مهم با اقدامات انجام شده به بهترین شکل ممکن و بارعایت تمام پروتکل‌ها و اصول اقتصادی اجرایی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • طرح «نور» است یا «زور»؛ روحانیون برای جنگ با که لباس نظامی پوشیده‌اند؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • روحانیون و طلاب قم، لباس نظامی پوشیده اند برای جنگ با که؟ با زنان و دختران این سرزمین؟!
  • لباس نظامی روحانیون در جنگ با که؟!